Slide

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

Chemische combi luchtwasser

De chemische combi luchtwasser is een uitgebreide versie van de traditionele chemische wasser. De chemische combiwasser is uitgevoerd met een extra biologisch reinigingspakket. Door toepassing van een tweede filterwand wordt niet alleen de uitstoot van ammoniak, maar ook geur en fijnstof sterk gereduceerd.

De chemische combi luchtwasser heeft een ammoniakreductie van 85%, een geurreductie van 70% en een fijnstofreductie van >90%. Volgens Europese certificatie is de stofreductie zelfs meer dan 95%. De chemische combiwasser is in Nederland met BWL2006.14.V7 gecertificeerd en in Duitsland met DLG certificaat 5880.

De meest robuuste luchtwassystemen

Zoals men vroeger zei:

“Mag niets kosten en nooit kapot gaan”

Onze systemen draaien na 20 jaar nog!

Topkwaliteit Service & Expertise

  • Eigen storingsdienst
  • krachtig & persoonlijk
  • Letterlijk de beste in de markt
Kies voor CleanAllAir: energiezuinig en effectief

Bij de chemische combi luchtwassers gaat de stallucht eerst door het lamellenpakket met aangezuurd waswater. Vervolgens loopt het door een druppelvanger en daarna door een tweede filterfase met kunststof netfilter, besproeid met biologisch waswater. Door de biologische werking worden geuren en stofdeeltjes uit de stallucht onttrokken. Het spuiwater van de biologische fase is bruikbaar voor het aanvullen van het waswater van de chemische fase. Door de lage weerstand van de luchtfilters en de speciale pomptechniek voor het waswater zijn onze chemische combiwassers zeer duurzaam en energiezuinig.

Complete levering

Uiteraard worden onze chemische combi luchtwassers door ons compleet geleverd met automatische spui-functionaliteit en een elektronisch datalogging-systeem met internetvoorbereiding. De chemische combi luchtwasser is leverbaar in een kunststof behuizing, maar het is ook mogelijk deze ter plaatse in een bouwkundige voorziening te realiseren.

Kwaliteit en onderhoud

Installeer een CleanAllAir chemische combi luchtwasser en ben verzekerd van kwaliteit. Vele van onze wassers draaien zelfs na 20 jaar nog altijd zonder problemen! Door middel van onze (door de overheid goed bevonden) onderhouds- en servicecontracten zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat jouw combiwasser optimaal onderhouden wordt. Professioneel preventief onderhoud behoedt je voor onverwachte hoge onkosten. Naast het onderhoudsrapport ontvang je optioneel een indicatieve rendementsmeting. Met deze analyse kun je naar de overheid toe aantonen dat de luchtwasser de vereiste ammoniak-, geur- en stofreductie behaalt. Meer over onderhoud & service.