Slide

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

Biologische combi luchtwassers

Biologische combi luchtwasser (BWL 2009.12.V4)

De biologische combi luchtwasser is een volledig doorontwikkelde uitvoering van de standaard biologische luchtwasser. Onze combi luchtwassers zorgen voor een ammoniak- en geurreductie van 85% en een fijnstof reductie van 90%. Dit resulteert in een aanzienlijke verbetering van de luchtkwaliteit in de omgeving van jouw agrarisch bedrijf.

Door het installeren van de biologische combi luchtwasser van CleanAllAir voldoe je aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid terwijl je tegelijkertijd hetzelfde aantal dieren kunt (be)houden. De biologische combiwasser is in Nederland met BWL2009.12.V4 gecertificeerd en in Duitsland is een vergelijkbare versie gecertificeerd onder het DLG certificaat 6781.

Kies voor CleanAllAir: het unieke rendement van onze combi luchtwassers

De hoge rendementscijfers van de CleanAllAir combi luchtwassers worden behaald door de stallucht in twee stappen te reinigen. Dit gebeurt met een watergordijn en een speciaal filterpakket, dat continu wordt besproeid met waswater afkomstig uit de waswaterbuffer. Deze waterbuffer is voorzien van een speciale inrichting waardoor de biologie, die verantwoordelijk is voor de werking van de wasser, optimaal kan gedijen. Hierdoor worden geur, ammoniak en fijnstof optimaal gereduceerd.

De meest robuuste luchtwassystemen

Zoals men vroeger zei:

“Mag niets kosten en nooit kapot gaan”

Onze systemen draaien na 20 jaar nog!

Topkwaliteit Service & Expertise

  • Eigen storingsdienst
  • krachtig & persoonlijk
  • Letterlijk de beste in de markt
Complete levering

Uiteraard worden biologische combiwassers door ons compleet geleverd met automatische spui-functionaliteit en een elektronisch datalogging-systeem met internetvoorbereiding. De biologische combiwasser is leverbaar in een kunststof behuizing, maar het is ook mogelijk deze ter plaatse in een bouwkundige voorziening te realiseren.

pH-stabilisatie systeem

Een veel voorkomend probleem bij biologische (combi) luchtwassers is verzuring van het waswater. De pH-waarde van een biologische luchtwasser moet tussen de 6,5 en 7,5 liggen. Verzuring heeft een nadelig effect op de werking van de wasser en moet dus voorkomen worden. CleanAllAir past al geruime tijd een pH-stabilisatie systeem toe waarvan de effectiviteit ruim bewezen is en in Duitsland zelfs verplicht is op enkele typen biologische combi luchtwassers. Lees meer over ons unieke pH-stabilisatie systeem.

Kwaliteit en onderhoud

Installeer een CleanAllAir biologische combi luchtwasser en ben verzekerd van kwaliteit. Vele van onze wassers draaien zelfs na 20 jaar nog altijd zonder problemen! Door middel van onze (door de overheid goed bevonden) onderhouds- en servicecontracten zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat jouw bio-combi optimaal onderhouden wordt. Professioneel preventief onderhoud behoedt je voor onverwachte hoge onkosten. Naast het onderhoudsrapport ontvang je optioneel ook een indicatieve rendementsmeting. Met deze analyse kun je naar de overheid toe aantonen dat de luchtwasser de vereiste ammoniak-, geur- en stofreductie behaalt. Meer over onderhoud & service.