Slide

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

Chemische luchtwasser

CleanAllAir levert krachtige chemische NET luchtwassers met 70% of 95% reductie van ammoniak. De NET luchtwassers werken met een kunststof honingraat filterpakket. De oude lamellen wassers worden de laatste jaren nog maar nauwelijks gekocht en worden vervangen door de chemische luchwassers met NET filterpakketten. De bestaande wassers met lamellen filterpakket worden uiteraard nog wel door ons onderhouden en in prima staat gehouden. Alle onderdelen voor deze wassers kunnen wij nog leveren en installeren.

Een chemische luchtwasser is een eenvoudige en goedkope oplossing voor de reducering van ammoniak. Je voldoet hiermee aan de emissie wet- en regelgeving.

Onze chemische wassers reduceren naast ammoniak ook geur tot 30% en fijnstof tot 35%. De 70% chemische luchtwasser is gecertificeerd onder BWL 2010.25.V4 en de 95% chemische luchtwasser onder BWL 2010.26.V5.

Vereist de milieuvergunning of omgevingsvergunning een hogere reductie van geur en/of fijnstof? Kies dan voor een biologische combi luchtwasser of chemische combi luchtwasser.

De meest robuuste luchtwassystemen

Zoals men vroeger zei:

“Mag niets kosten en nooit kapot gaan”

Onze systemen draaien na 20 jaar nog!

Topkwaliteit Service & Expertise

  • Eigen storingsdienst
  • krachtig & persoonlijk
  • Letterlijk de beste in de markt
Werking van de chemische luchtwasser

De chemische luchtwasser met NET filterpakketten is uitgevoerd met een speciaal ontwikkelde honingraat structuur. Deze wordt door sproeiers aan de bovenkant bevochtigd met aangezuurd water. Ook kunnen er optioneel sproeiers aan de voorkant worden gemonteerd. Het waswater bindt het door de filters opgenomen ammoniak en zet dit om in ammonium, een niet vluchtige stof. Ook geur- en stofdeeltjes worden deels opgenomen.. De werking van de luchtwasser is volledig geautomatiseerd.

Complete levering

Uiteraard worden onze chemische luchtwassers door ons compleet geleverd met automatische spui-functionaliteit en een elektronisch datalogging-systeem met internetvoorbereiding. De chemische luchtwasser is leverbaar in een kunststof behuizing, maar het is ook mogelijk deze ter plaatse in een bouwkundige voorziening te realiseren.

Kwaliteit en onderhoud

Installeer een CleanAllAir chemische luchtwasser en ben verzekerd van kwaliteit en bedrijfszekerheid. Vele van onze luchtwassers draaien zelfs na 20 jaar nog altijd zonder problemen! Door middel van onze (door de overheid goed bevonden) onderhouds- en servicecontracten zorgen onze ervaren monteurs ervoor dat jouw combiwasser optimaal onderhouden wordt. Professioneel preventief onderhoud behoedt je voor onverwachte hoge onkosten. Naast het onderhoudsrapport ontvang je optioneel een indicatieve rendementsmeting. Met deze analyse kun je naar de overheid toe aantonen dat de luchtwasser de vereiste ammoniak-, geur- en stofreductie behaalt. Meer over onderhoud & service.