Slide

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

CleanAllAir luchtwassers
voor geur & luchtzuivering

Over CleanAllAir

Eén aanspreekpunt, één leverancier, één gecertificeerde partner. Dat breng rust en zorgt voor continuïteit.

Ruim 30 jaar ervaring in luchtzuivering, vakkundige en goed opgeleide medewerkers, een eigen gespecialiseerde onderhouds- en servicedienst, een goed toegankelijk systeem en eenvoudig uit te voeren onderhoud, lage bedrijfskosten, inzichtelijke bediening en monitoring op afstand. Dat zijn de pluspunten van een samenwerking met CleanAllAir.

CleanAllAir BV bestaat sinds 2013 en is voortgekomen uit expertise opgebouwd sinds eind jaren ’90. Sinds de oprichting varen we 100% onze eigen koers, met een passie voor kwaliteit en vernieuwing gefundeerd op kennis en ervaring. CleanAllAir heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld als een erkende grootte speler in de markt van luchtwassers, zowel agrarisch als industrieel. Naast de levering van -en onderhoud aan- standaard luchtwassers bieden we klantspecifieke systemen op maat en in eigen huis ontwikkelde aanvullende producten voor een beter en makkelijker onderhoud van de luchtwassers . Denk hierbij aan een automatisch reinigingssysteem voor filters, het Omgekeerde Osmose (RO) systeem voor verwerking van spuiwater en stikstofhoudende reststromen en special stoffilters op basis van waterverneveling voor de industrie.

Naast service kun je bij ons terecht voor onderhoud op diverse gebieden, zoals:

  • Indicatieve rendementsmetingen en rapportage.
  • Berekening, levering en installatie van nageschakelde technieken zoals omgekeerde osmose.
  • Het kunnen sluiten van afnamecontracten voor opgeconcentreerd spuiwater (concentraat)
  • Status check van uw luchtwasser, d.w.z. het Vaststellen van wat nodig is om de luchtwasser in optimale staat houden of te verkrijgen waarmee aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.
  • Status check van uw luchtwasser, d.w.z. het Vaststellen van wat nodig is om de luchtwasser in optimale staat houden of te verkrijgen waarmee aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.
  • Bemiddelen en adviseren in de aanschaf van een luchtwasser.
  • Leveren van nieuwe luchtwassystemen.
  • Reinigen van luchtwassers, filterpakketten schoonmaken en eventueel repareren of vervangen.
  • Installeren van monitoring- en logging apparatuur.
  • Kunststof bewerking en verwerking (PP panelen).

Voor Service en onderhoud bel: +31 (0)6 – 1177 8369

Vraag vrijblijvend naar ons uitgebreid service en onderhoudspakket met keuzes uit diverse abonnementsmogelijkheden.

Tot uw dienst,
CleanAllAir BV.

Contact opnemen

Onderhoud

De technische vakmensen en specialisten bij CleanAllAir bestaan uit ervaren monteurs met jarenlange ervaring in de installatie en het onderhoud van luchtwassers. Wij bieden dan ook gegarandeerd optimaal onderhoud aan van jouw luchtwasser. Daarbij zullen alle essentiële onderdelen worden onderhouden en waar nodig (in overleg) vervangen. Bij het onderhoud kunnen wij optioneel een indicatieve meting van de ammoniak reductie aanbieden. Met deze analyse kun je naar de overheid toe kunt aantonen, dat de wasser de vereiste ammoniak reductie haalt na het onderhoud.

Professioneel preventief onderhoud behoedt je voor onverwachte hoge onkosten en zorgt ervoor dat de energiekosten en verbruikskosten onder controle blijven. Het is bij ons geen uitzondering dat een luchtwasser na 20 jaar nog steeds goed functioneert!

De betrokkenheid van jou als klant bij het controleren en onderhouden van een luchtwasser is essentieel voor een continue optimale werking van de wasser.
Naast onderhoud kun je bij ons terecht voor service op diverse gebieden, zoals: